Ближче до природи: проект деревяного будинку

Архітектурний проект деревяного будинку на два поверхи у смт. Винники, Львівської області

Вихідні дані: Проект деревяного будинку на ділянці прямокутної форми з прямим рельєфом у смт. Винники, Львівської області.

Побажання замовника: Запроектувати оригінальний дерев’яний двоповерховий будинок для проживання в ньому сім’ї з трьох чоловік, передбачивши при цьому місце для паркування авто.

Концепція: Враховуючи побажання клієнта нами було розроблено проект функціонального двоповерхового будинку з деревяного брусу.

На першому поверсі розміщено простору вітальню з окремим виходом на терасу, що знаходиться на задньому дворі. Кухня об’єднана з їдальнею.  Санвузол обладнано душовою кабіною.

На другому поверсі розміщено: окремий санвузол з душовою а також обладнано дві спальні. Одна більша – для батьків, з входом до гардеробної кімнати. Друга –  дещо менша, – для їх дитини. Обидві спальні мають окремі виходи на балкони, розміщені на головному фасаді будинку.

Спеціально для паркування авто було запроектовано навіс який збоку примикає до будинку і виконаний у тому ж стилі що і проектована споруда.

Загалом, будинок вийшов дуже світлим та функціональним, а завдяки ідеї з використанням навісу здобув своє неповторне обличчя, яке виділятиметься на фоні загальної забудови.

Технічні характеристики:

  • Площа ділянки: 0,06 га.
  • Площа будинку: 90,26 м.кв.
  • Габаритні розміри: 5,8 х 11,65
  • Поверховість: 2
  • Кількість спалень: 2
  • Гараж: Навіс на 1 автомобіль
  • Рік проектування: 2013