ДИЗАЙН БЛОКОВАНОГО БУДИНКУ В ЗАТИШНОМУ КУТОЧКУ ЛЬВОВА

Проект внутрішнього наповнення та оздоблення будинку розроблено для мега позитивного подружжя та їхніх діток. Цікаво що думки та побажання других максимально враховувались в розробці дизайну.

Особняк поєднує в собі декілька стилів, де домінуючим є фьюжн (від англ. fusion – поєднання, злиття – у дизайні – поєднання різнотипних стилей, фактур, кольорів тощо, метою чого є викликати не раціональне задоволення від інтер’єру та перебування в ньому, а емоційно-чутливе). Стиль кантрі та скандинавський мінімалізм в цьому інтер’єрі – вдало його доповнюють.

Вже з вхідної групи першого поверху можна побачити загальну концепцію будинку і простежувати її у всіх приміщеннях.

Кухня проста і лаконічна, вміщає всі необхідні прилади побутової техніки, а також передбачена комора де можна заховати все додаткове обладнання, яке не буде створювати зайвий безлад в будинку. Зона прийому та готування їжі вимагає завжди практичних поверхонь, тому ми намагались максимально захистити всі стіни від можливих забруднень при цьому не перевантажити простір оздобленням.

Вітальня тепла і затишна, в ній завжди знайдеться місце для великих компаній друзів. Безпрограшним акцентом виступає фіто стіна яка освіжає весь простір будинку. Також привертає до себе увагу камін який ніби «заховався» під сходами проте ми навмисне його візуально виділили контрасними матеріалами. Гостьовий санвузол ніби з середини показує дизайн всього першого поверху.

Другий поверх цілком і повністю відданий під контроль малих господарів, де діють свої закони і правила, проте збережена концепція будинку загалом.

Кімната дівчинки підлаштована більше під тінейджерську але все ще з вкрапленням дитячих аксесуарів які можна з віком змінювати чи доповнювати. Кімната для хлопчика теж передбачена більше на виріст, проте доповнена «ненав’язливими» аксесуарами. Привертає до себе максимально увагу нестандартне вирішення дитячого санвузла. А саме цікавий малюнок на стінах – це в нас фотошпалери які ніби графіті можна розфарбовувати. І велика ігрова де кожна функціональна зона плавно перетікає в іншу.

Мансардний поверх – затишний куточок для батьків. Через низьку сліпу зону по краях мансарди в нас втратилось багато площі, проте нам вдалось розмістити велике робоче місце, гостьову спальню, окремий санвузол, нішу для пральної і сушильної машини, спальню і велику гардеробну при ній. Цікавим елементом є скляна перегородка між сходовою та робочим кабінетом,вона виконує роль шумоізоляції і дає можливість додатково потрапити природному світлу в зону коридору.

Технічні характеристики:

Загальна площа: 203 м. кв.

Площа дизайну: 150 м. кв.

Кількість житлових кімнат: 5.

x


Ready to work with us?

Get in touch