Квартира у мінімалістичному стилі серед забудови пострадянського житлового фонду

Дизайн інтер’єру квартири виконано в одному зі старих будинків Сихівського масиву у Львові. У таких квартирах ще діє централізоване опалення, відсутня вентиляція та присутні старі підходи до розпланування і наповнення простору.

Виконуючи дизайн інтер’єру, ми максимально намагались відійти від «старої» моделі проектування і запропонували Клієнтам нові та сучасні проектні рішення.

Зокрема, у проекті передбачено великий відкритий простір з острівною кухнею, обідню зону, цікаві куточки для роботи і відпочинку, гардеробні і господарські шафи. Запропонували рішення щодо розведення всіх інженерних мереж та комунікацій.

Загалом вся квартира вийшла світла і затишна, де переважають теплі, «земляні» відтінки та дерев’яні текстури. Вітальня нейтральна без виражених акцентів але з чіткими лініями і формами. Зона кухні максимально практична і ергономічна. Спальня господарів невелика проте вміщає зону релаксу – підвісне крісло, подіум з м’якою стінкою та фіто стінку. Космічна дитяча передбачена для справжньої маленької мрійниці.

Технічні характеристики:

Загальна площа: 69 м. кв.

Площа дизайну: 64 м. кв.

Кількість житлових кімнат: 2.

Кількість санвузлів: 1.

Рік проектування: 2020.

x


Ready to work with us?

Get in touch