A new look at an old cottage: reconstruction project

                                
                                    

Cottage Project – Reconstruction and Reconstruction

                                    
                              

Baseline: The project of a country house instead of an old one with awkward layout and an over-elevated basement floor.
Customer’s wishes: By remodeling and maximizing the planning to move the home into a residential one.
Concept: Considering the client’s wishes, we have done a complete redevelopment that has helped to bring the home to optimal ergonomic standards. Due to the new layout of the small, the size of the house managed to make a spacious two-level living room with a fireplace and an open staircase.
The facade was radically rebuilt. Increased insulation. The entrance has been moved in the opposite direction to the road.
The problem of the raised plinth has been transformed into an advantage by forming spacious terraces intended for the rest of the residents around the house.
In general, the restructuring project turned out to be very bright and much more spacious than the original country house. p>

More of our projects can be viewed here or here

                                
                                    

Specifications:

                                    

Plot area: 0.051 ha.

                                    

House Area: 121,7 Sqm

                                    

Floors: 2 .

                                    

Number of bedrooms: 2 .

                                   

Garage:

                                    

Design year: 2013 .

                                
                            
x


Ready to work with us?

Get in touch