Проект котеджу каркасного типу в с. Бережани, Львівської обл.

Читати більше
Інтер’єри реабілітаційного центру для підтриманого проживання

Читати більше
Дизайн фасаду існуючого будинку, що розташований в с. Солонка

Читати більше
Наступний Об'єкт спроектований нами

Дизайн квартири під оренду в центральній частині Львова

Зустрічайте ще один наш проект квартири під оренду, розроблений в історичному будинку Львова. В проекті поєднуються, як вже звичне для нас – старе і сучасне, відновленне і навпаки імітація зістареного, проте все вирішено не в “нудних” сірих тонах, а навпаки – в яскравих і теплих.

При проектуванні будь якого інтер’єру основним ядром дизайну є його функціональність, а вже похідний від неї – декор. Тому, тут слід звернути увагу на наявність всіх необхідних зон для комфорного проживання, а також на зручне і ергономічне розташування меблів та обладнання.

Спальня-вітальня візуально поділена на зони, проте як і з ліжка, так і з дивану можна переглядати улюблені фільми. На кухні заховані всі побутові прилади, а саме – котел, холодильник, пральна та посудомийна машини, і ще залишається багато місць для зберігання. Простора і світла обідня зона, при потребі, може вмістити велику кількість гостей. Невеликий тамбур візуально буде розширюватися за рахунок вмістимої шафи-купе з дзеркальними фасадами.

Щодо стилю та декору, то тут дизайнери намагались зберегти відчуття історичної значимості квартири, не обтяжуючи традиційним стилем, а навпаки – додали сучасних геометричних форм, теплих тонів та яскравих акцентів. Відкрили частину цегляної кладки в зоні спальні, візуально додали ще більшої висоти приміщенню за рахунок вертикальних дерев’яних панелей. Також при проектуванні дизайнери передбачили у інтер’єрі вітальні фотошпалери – у вигляді карти Львова – для туристів та гостей міста, що стане приємним бонусом.

Львів – це атмосферне місто з особливою історією та архітектурою. Тому для багатьох людей жити в центральній частині міста, яка максимально передає його дух, це велика мрія. Саме на таких людей ми орієнтувалися, створюючи дизайн квартири під оренду в самісінькому центрі Львова.

Квартира знаходиться в австрійському будинку, стелі майже 4 м. Найцікавішим фактом виявилось те, що це один з перших будинків, в якому почали робити санвузли всередині, а не зовні на балконі. Тому, відповідно, місце було лише під туалет. В ході роботи над плануванням, частину кухні було передбачено для збільшення ванної кімнати, щоб мати можливість розмістити там душову кабіну. Але насправді – це найлегша задача, яку необхідно було вирішити. В тісній співпраці з нашими конструкторами, ми змогли підсилити підлогове перекриття і усі стіни, по причині того, що будинок перебуває в аварійному становищі.

Щоб історичність квартири відчувалась не тільки через вид з вікон, а й всередині, наші дизайнери запропонували очистити одну стіну до цегли, полакувати іі і залишити в такому стані. У вітальні за диваном на всю висоту приміщення передбачено дизайнерські шпалери з картою світу, які виглядають старезними завдяки свої’ жовтизні. Міжкімнатні двері – ті самі, що були до ремонту, відреставровані і лаковані. Фактурна плитка в санвузлі з цікавим орнаментом, що ідеально вписується в стилістику квартири. Багато дерева для створення відчуття затишку. Окремо – це все деталі, які поєднавшись, створили неперевершений дизайн старої квартири, подарувавши їй друге життя.

Для нас немає непосильних задач! Наша команда в силах подарувати нове життя навіть таким квартирам!

Більше дизайну інтер’єрів можна подивитись у нашому портфоліо або тут.

Технічні характеристики

Загальна площа: 40,9 м²

Площа дизайну: 40,9 м²

Кількість житлових кімнат: 1

Кількість санвузлів: 1

Рік проектування: 2021

Готові працювати з нами? НАПИШІТЬ НАМ